Milestone


Milestone heeft een volledig aanbod van Open Platform IP-Videomanagementsystemen. Het fungeert als centrum van het bewakingssysteem en verbindt alle gewenste hardware met elkaar voor een optimale werking. De software wordt in overleg op maat aangeboden.
Tele Event Service is gecertificeerd partner van Milestone Analysis. De samenwerking met Milestone biedt Tele Event Service de mogelijkheid om de camera's voor op maat te kiezen in functie van de toepassing.
Meer over Milestone: www.milestonesys.com


Proxim

De IP straalverbindingen zijn uitermate geschikt voor evenementen of andere situaties waarin tijdelijk behoefte is aan internet dataverbindingen of camera netwerken. Straalverbindingen heeft een hoge mate van mobiliteit, het kan altijd ergens worden ingezet bijvoorbeeld bij het wiresless verbinden van bedrijven.
Tele Event Service is gecertificeerd partner van Proxim.
Meer over Proxim: www.proxim.com


Munisense

Tele Event Service samen met Munisense een systeem ontwikkelt waarmee proactief de geluisbelasting kan worden beheerd. Geluidsbelasting door bijvoorbeeld evenementen, bouw, verkeer of industrie, kan voor mensen in de directe omgeving tot problemen leiden.
Door real-time en continue metingen te verrichten kan bij een normoverschrijding via sms, telefoon of e-mail een waarschuwing worden doorgegeven. De data kunnen op ieder gewenst punt worden uitgelezen.
Meer over Munisense: www.munisense.nl


Livestream

Vanaf locatie kan met webcams verslag worden gedaan van een evenement. Via een supersnelle verbinding kunnen zeventig gebruikers gelijktijdig met geluid naar een live verslag kijken. Live verslag op afstand kan een uitermate goede promo zijn voor je evenement.

Motorola

- portofoons en mobilofoons

Bij Tele Event Service kunt u terecht voor aanschaf, installatie, programmeren en onderhoud van Motorola portofoons en mobilofoons. Tele Event Service is partner van Motorola. Neem voor meer informatie of het aanbod contact op met Tele Event Service.
Meer over Motorola: www.motorola.com


Tele Event Service als product aanbieder
Producten
> Tele Event Service als product aanbieder